FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!

Eredeti koreai kozmetikumok, prémium minőségben, elérhető áron több mint 12 éve Magyarorszáron!

Kérdése van? Hívjon minket! +3676508760

Összetevő kisokos

Ismerd meg a legnépszerűbb kozmetikai összetevőket, hogy a bőröd igényeinek megfelelően választhass.

Panthenol: (B5-provitamin) hidratáló összetevő, amely bőrvédő komponensként funkcionál és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is bír. Magához vonja a nedvességet és segít a bőrben tartani azt, így teszi belülről hidratálttá a bőrt, amely így hosszabb ideig marad puha és rugalmas.


Niacinamid: (B3-vitamin) számos jótékony hatása van, támogatja a kollagénszintézist, valamint folthalványító és faggyútermelést szabályozó hatása is van.


Betain-szalicilát (BHA): zsírban oldódó kémiai hámlasztó összetevő, amely eltávolítja az elhalt hámsejteket és a pórusokba tapadt faggyút. Javítja a bőr textúráját és más hámlasztó összetevőkhöz képest gyengédebb a bőrhöz.


Centella Asiatica: bőrbarrier erősítő hatású összetevő. A centella, másnéven ázsiai gázló, tigrisfű a keleti tradicionális gyógyászati irányzatokban régóta használt gyógynövény, a kozmetikai iparban pedig bőrregeneráló, sebgyógyító, antioxidáns és bőrnyugtató hatása miatt vált értékessé. A Centella-kivonat aktív hatóanyagai az asiaticoside, madecassoside, asiatic acid, és madecassic acid, amelyek külön-külön és együtt is potens bőrregeneráló és bőrvédő hatásúak.


Peptidek: két vagy több aminosavból álló rövid fehérjék, amelynek számos fajtája lelhető fel a szervezetben, a bőrben pl. a rugalmasságért felelős kollagén és elasztin rostok építőelemei. Külsőleg alkalmazva hozzájárulnak a bőr rugalmasságához, mivel serkentik a bőrregenerációs folyamatokat.


Szkvalán: gyorsan beszívódik a bőrbe, azonnal hidratálja a bőrt és a bőrbe zárja a nevességet. Több jótékony tulajdonsága is van: növeli a bőr elaszticitását, táplálja, nyugtatja és simábbá teszi a bőrt.


Béta-glükán: hidratáló összetevő, amely hatékonyan nyugtatja és hűsíti az érzékeny bőrt. Halványítja a dehidratálás okozta finom ráncokat, így feltöltő, bőrsimító hatású. Antioxidáns tulajdonságokkal is bír, így hatékonyan véd a külső környezet stresszoraitól.


Méhméreg: A méhméreg antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságai miatt hatékony pattanáskezelő összetevő. Szerepet játszik a kollagénképződés serkentésében, és felgyorsítja a sérült szövetek felépülését, így az akné hegek halványítására is kiváló.


Csiganyál-szűrlet/ Csigamucin: Bőrazonos fehérjéket, elasztint és glikolsavat tartalmaz, antioxidáns hatású. Hatékony a különböző mikrobák ellen, és kutatásokkal bizonyítottan segíti a sebgyógyulást, világosítja a hiperpigmentált bőrfoltokat, és csökkenti a hegesedést. Számos bőrtápláló hatású, ill, sérült sejtek helyreállítását támogató anyagot tartalmaz, pl. kollagént, allantonint, elasztint és antibakteriális hatású vegyületeket, melyek mind jótékony hatással vannak a károsodott bőrre.


Propolisz:  A propolisz nagyon sokoldalú anyag, fenolsavakat, flavonoidokat, enzimeket, ásványi anyagokat, (pl. Kalcium, magnézium, cink, szelén stb.) és vitaminokat (B1, B2, B6 C és E) tartalmaz. Ez a méhek ragasztója, amit tömítésekre és baktériumok távoltartására készítenek. A bőrre számos jótékony hatása van antibakteriális, gyulladáscsökkentő, csökkenti a bőrpírt, kiváló bőrnyugtató és hidratáló.


Adenozin: Bőrkondicionáló anyag, amely bőrünkben a sejten kívül is megtalálható, és fontos szerepet játszik számos fiziológiai folyamatban. A bőrben sejtvédő funkciója van, véd a sejtkárosodástól és nagy mértékben előregíti a regenerációs folyamatokat. 


Nátrium-hialuronát: A hialuronsav egy formája, helyreállítja a bőr optimális hidratáltságát, javítja a bőr általános megjelenését és élettelivé teszi azt. Kiemelkedő a vízmegkötő képessége, így halványítja a finom ráncokat és simábbá teszi a bőrfelszínt.


Ceramidok: olyan lipidek (zsírok), amelyek természetesen megtalálhatóak a bőr felső rétegében. A sejtközötti mátrixban nagy számban fordulnak elő, az itt található lipidek 50%-át teszik ki, így óriási szerepük van a bőr rugalmasságában, a bőr barrier védelmében és a nedvesség megtartásában. Vízzáró réteget képezve óvják a bőrt a nedvességvesztéstől.