FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!

Eredeti koreai kozmetikumok, prémium minőségben, elérhető áron több mint 12 éve Magyarorszáron!

Kérdése van? Hívjon minket! +3676508760

Blog

Kipróbáltam a PURITO Centella illatmentes regeneráló krémet

Kipróbáltam a PURITO Centella illatmentes regeneráló krémet

Kipróbáltam a A PURITO Centella Green Level Regeneráló Krémet, amelyet irritált bőr nyugtatására és a bőr védőrétegének erősítésére terveztek. Olvasd el, mit tapasztaltam.

A PURITO Centella Green Level Regeneráló Krém egy hidratáló, amelyet irritált bőr nyugtatására és a bőr védőrétegének erősítésére terveztek. Ha még nem hallottál a PURITO-ról, akkor ők egy megfizethető koreai bőrápolási márka, a szimplicitásra és minőségre összpontosítanak. A krém azzal keltette a figyelmemet, hogy a legmagasabb százalékban tartalmaz Centella Asiatica kivonatot (50%), amit valaha láttam egy termékben!

A PURITO Centella Green Level Regeneráló Krém sok bőrnyugtató összetevővel készült:

  • 50% Centella Asiatica kivonat - gyulladáscsökkentő, nyugtató és gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik. Gyakran ismert "cica" vagy "tigrisfű" néven. Az egyik kedvenc bőrápolási összetevőm!
  • 2% Niacinamid - sokoldalú csillagösszetevő. Gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, segít halványítani a hiperpigmentációt, erősíti a bőr védőrétegét, szabályozza a bőrsejt-fordulatot és az olajtermelést, és egyenletesebbé teszi a bőrtónust.

A krém gyszerű, újrahasznosítható műanyag tubusban érkezik, csavaros kupakkal. Közepesen sűrű gélkrém textúrával rendelkezik. Nem érzi nehéznek a bőrön, könnyen terül és felszívódik. A termék enyhe gyógynövény illattal rendelkezik. Személyesen nem próbáltam még az illatmentes verziót, de ez is elérhető.

A krém higiénikus használatra készült műanyag tubusban található. Sűrű, krémes állaga van, amely nagyon könnyen eloszlik. Ha az ajánlott mennyiségű terméket használjuk, azaz egy áfonya méretűt, a felszívódás gyors, és egy nedves, nem ragacsos megjelenést eredményez. A termék nem tartalmaz parfümöt vagy illóolajat, így nincs illata. A Centella Illatmentes Regeneráló Krém 50% Centella Asiatica kivonatot tartalmaz, amelynek bebizonyított szerepe van a bőr nyugtatásában és a természetes bőrhámlasztó helyreállításában. A hozzávalók listájában más hasznos összetevők is szerepelnek, mint például NP ceramidok, szqualán, glicerin, niacinamid, hialuronsav és béta-glukan. A krém pH-ja 6,8, és kombinált bőrre javasolják, mindennapos használatra alkalmas, mind a nappali, mind az éjszakai rutin részeként.

A véleményem szerint ez a krém alkalmas minden bőrtípusra. Zsíros bőr esetén vékonyabb rétegben lehet felvinni, míg száraz bőr esetén kicsit többet lehet használni.

Hogyan használom?

Reggel és este használom a krémet, mint az utolsó lépést a bőrápolási rutinomban. Időnként vastagabb réteget is felvitelek a krémből a gyulladt pattanásokra vagy bármilyen irritált területre, hogy segítsem a gyógyulást, ha szükséges.

Ajánlom vagy nem?

Ajánlom, nagyon tetszett ez a krém már az első alkalmazástól kezdve, és elismerem, hogy kellemesen meglepett tápláló formulája. Nem tudom, miért volt az az érzésem, hogy nagyon könnyű krém, de teljesít a hidratálásra vonatkozó igényekkel egy kevert pattanásos bőr hidratálásában hajlamos a dehidratációra.

Azok, akik pattanásos, gyulladt vagy irritált bőrrel rendelkeznek, különösen élvezik majd ezt a hidratálót! Nagyon hatékony a bőrpír csökkentésében és az irritált bőr gyógyításában. Miután használtam ezt a krémet, észrevettem, hogy a gyulladt aknék gyorsabban gyógyulnak, és a bőrpír jelentősen csökken másnap.

Továbbá, tökéletesen hidratálja és erősíti a bőrt anélkül, hogy nehéz érzést keltené. Kiválóan keveredik a vízzel és olajokkal, szépen felszívódik a bőrbe.

Ez már a második tubus, amit befejeztem a PURITO Centella Green Level Regeneráló Krém, amit használok! Próbáld ki Te is!