FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!

Eredeti koreai kozmetikumok, prémium minőségben, elérhető áron több mint 12 éve Magyarorszáron!

Kérdése van? Hívjon minket! +3676508760

Blog

Az arckrém, ami több, mint egy hidratáló | Benton csiga-méh koncentrált arckrém

Az arckrém, ami több, mint egy hidratáló | Benton csiga-méh koncentrált arckrém

Örök igazság, hogy nem csak az számít, mit csinálsz, hanem az is, hogyan csinálod. A kozmetikumoknál amellett, hogy milyen alapanyagok és összetevők alkotják, nagyon fontos, hogy milyen a formulájuk és milyen eljárással készítették őket. Vajon a legjobb összetevők egyben a fő összetevők is? Erjesztéssel készült, vagy más módon? Megannyi fontos részlet, mi segíthet kiválasztani számodra a megfelelő terméket.

 

Mi az a gőztechnika?

Nos, a Benton csiga-méh koncentrált arckrém esetében az összetevőket valóban úgy állították össze, hogy biztosítsák a termék maximális hatékonyságát. Az igazán nagy teljesítményű összetevők és a gőztechnológia használata – a gőz állandó 100 Celsius fokos hőmérsékleten történő keveréséhez és stabilizálásához – azt eredményezi, hogy az összetevők jobban és hosszabb ideig működnek ebben a szupersztár hidratálóban, mely nemcsak véd és hidratál, de néhány nap használat után gyógyítja és puhítja a sérült, száraz és irritált bőrt.

 

Melyek a fő összetevői?

A krém fő összetevője a csiganyálka szűrlet, mely bizonyítottan hidratálja és gyógyítja a pattanás utáni hegeket. Ebben a formulában teljes egészében a vizet (a bőrápoló termékekben gyakori töltőanyagot) helyettesíti, ami kézzelfogható jele annak, hogy mennyire hatékony ez a termék. A krém nem tartalmaz semmiféle illatanyagot, így csökkentve az irritáció kockázatát. A niacinamid és a méhméreg a bőrápolás nagyágyúi, köszönhetően annak, hogy képesek kezelni a gyulladást és harcolnak a korai öregedés ellen, miközben a pigmentfoltokat is világosítják. Az olyan összetevők pedig, mint a hialuronsav és a glicerin megkötik a nedvességet a bőrben, így a bőr hosszabb ideig rugalmas és hidratált marad. Az a krém tiszta minőség!

 

Újrahasznosítható csomagolás

Benton csiga-méh koncentrált arckrém, mint minden Benton termék, egyszerű, újrahasznosított papírból készült kartondobozos csomagolással rendelkezik. Stabil, nyomható tubusos formátuma távol tartja a baktériumokat, és kevésbé teszi ki a levegőnek és a fénynek.

 

Összegzés

Ez a termék egy igazi „All-in-one”! Beleolvad a bőrödbe, és úgy érzed, mintha nem csak egy hidratálót kentél volna rá. A Benton csiga-méh koncentrált arckrém esetében készülj fel nyugodtan a „mézes bőrre”, ami a „Ggul pibu” közvetlen fordítása, egy szleng, melyet a koreaiak használnak a harmatos, ragyogó és rugalmas bőr leírására!

 

Megvásárolható a bbkrem.hu és az areon.hu oldalon.