FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!

Eredeti koreai kozmetikumok, prémium minőségben, elérhető áron több mint 12 éve Magyarorszáron!

Kérdése van? Hívjon minket! +3676508760

Blog

Skinfood Egg White Perfect Pore arctisztító hab teszt

Skinfood Egg White Perfect Pore arctisztító hab teszt

Minden egyes alkalommal, amikor az Egg White Pore Foam arctisztító habról olvastam, a vélemények elképesztően pozitívak voltak.  Én a gyengéd lemosók híve vagyok, és eddig jó tapasztalataim voltak a Skinfood lemosóival kapcsolatban, ezért kipróbáltam ezt a terméket is.

 

Mit ígér a Skinfood?

Friss arctisztító hab, amely eltávolítja a szennyeződéseket és a felesleges faggyút a sima, tág pórusoktól mentes arcbőrért. Ez a pórusfinomító lemosó tojásfehérje kivonatot tartalmaz, amely maradéktalanul eltávolítja a sminket, miközben sima, tiszta arcbőrt hagy maga után.

Hogyan használjuk?

Nyomj a tenyeredbe megfelelő mennyiségű terméket, majd finoman masszírozd át vele az arcot, végül öblítsd le langyos vízzel.

Összetevők:

Water, Myristic Acid, Glycerin, Potassium Hydroxide, Palmitic Acid, Stearic Acid, Lauric Acid, Sucrose, Cocamidopropyl Betaine, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Cetearyl Olivate, Polyglyceryl-10 Laurate, Fragrance, Egg Yolk Extract, Albumen Extract, Sorbitan Olivate, Sodium Chloride, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Centella Asiatica Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Disodium Edta, Butylene Glycol, Dipotassium Glycyrrhizate, Salicylic Acid, Argania Spinosa Kernel Oil, Polysorbate 80, Phenoxyethanol, Oleth-7, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Beta-sitosterol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sulfur, Tocopherol, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Hydroxycitronellal.

Benyomásaim

Nagyon magas elvárásaim vannak a lemosókkal szemben, mert ezt tartom az egyik legfontosabb lépésnek az egészséges bőr fenntartásához. Ökölszabály: Ha reggel 20 percet töltesz azzal, hogy bekened az arcodat, akkor ugyanennyi időt kell szánnod a gyengéd lemosásra is.

Ennek ellenére nagyon megörültem, amikor kipróbáltam a Skinfood Egg White Perfect Pore arctisztító habot, és láttam az eredményt. A bőröm puha lett tőle, anélkül, hogy feszült volna, és nem hagyott maga után bosszantó maradványokat. Csak egy pici borsónyi mennyiségre volt szükségem, és tökéletesen felhabzott!

A tojásfehérjéről megtudtam, hogy rengeteg aminosavat tartalmaz, amelyek segít tisztítani a pórusokat, miközben gyógyítja és táplálja a bőrt. Az aminosavak természetes módon helyreállítják a környezeti stresszhatások (például az UV-sugarak és a toxinok) által károsodott bőrt, miközben segítenek a bőrben lévő kollagén termelésének serkentésében, hogy csökkentsék  az öregedés jeleit. Emellett zsíros bőre is remek választás, hiszen gyengéden eltávolítja a felesleges faggyút.

Utánanéztem annak is, hogy mit mondott a CosDNA (egyébként felbecsülhetetlen forrás a bőrápolás fanatikusai számára!) a Skinfood Egg White Perfect Pore arctisztító hab összetevőiről, és úgy tűnik, hogy ez a termék alacsony vagy semmilyen kockázatot nem jelent a pattanások vagy irritáló anyagok szempontjából.

Kiszerelés:

150 ml

Értékelés:
4/5

Hol lehet megvásárolni:

www.bbkrem.hu,  valamint a Rossman üzleteiben.

Forrás: theklog.co