FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!

Eredeti koreai kozmetikumok, prémium minőségben, elérhető áron több mint 12 éve Magyarorszáron!

Kérdése van? Hívjon minket! +3676508760

Blog

Benton Csiga-méh toner - A toner, amely csiganyál és méhméreg segítségével gyógyít

Benton Csiga-méh toner - A toner, amely csiganyál és méhméreg segítségével gyógyít

Ha bőröd hajlamos pattanásokra, vagy enyhe rosacea-szerű bőrpírral küzdesz? Akkor a Benton Csiga-méh toner tökéletes megoldás lehet számodra.

Mi a különleges ebben a tonerben?

A hormonális pattanások sajnos sokáig gyógyulnak és legtöbbször bosszantó hegeket hagynak maguk után. Hetekig is eltart, mire ezek a foltok elhalványulnak. Olyan kozmetikumokra van szükség tehát, amelyek segítenek megoldani ezt a problémát. A toner feladata, hogy a dupla tisztítás után gyengéden frissítse a bőrt anélkül, hogy megfosztaná a természetes nedvesség tartalmától, visszaállítsa az egyensúlyi szintjét és segítse a szérum vagy hidratáló krém minél jobb felszívódását.

A Benton Csiga-méh toner olyan összetevőkkel tölti fel a bőrt, amelyek segítenek eltüntetni a hormonális pattanások és a bőrpír okozta károkat.

Csiganyálka és méhméreg

Mint ahogy a nevéből is kitűnik, e toner két legfontosabb összetevője a csiganyálka és a méhméreg.

A csiganyálka szűrlet magas koncentrációban van jelen a termékben, ami azért nagyszerű, mert savak, fehérjék és antioxidánsok erőteljes összetevői segítségével felgyorsítja a sejtek cserélődési sebességét, ezáltal segítve a hegek gyors elhalványulását. A csiganyál kiváló összetevő, ha a bőr regenerálásáról van szó.

A méhméreg arra készteti a bőrt, hogy fokozza a kollagén termelést és a vérkeringést, ezáltal elősegíti a gyógyulást. Ráadásul egy csomó enzimet is tartalmaz, ami segít a többi összetevőnek, hogy mélyebbre beszivárogjanak a bőrsejtekbe.

A dupla adag erős bőrgyógyító alkotó mellett szerepel az összetevők listáján aloe levél kivonat is, így nem kell aggódni, hogy a méhméreg kivonat esetleg enyhe negatív reakciót vált ki az érzékeny bőrön.

Hogyan használd?

Ez egy szuperkönnyű, vizes állagú toner, mely ideális a zsíros vagy kombinált bőr számára. Olyan könnyű az állaga, hogy szó szerint semmit nem érzel amikor felviszed az arcodra. Négy-öt pumpálásnyi a tenyeredbe bőven elég belőle, hogy betapogasd a bőrödbe. Nagyon gyorsan beszívódik és rögtön teltebbnek és puhábbnak fogod érezni az arcbőröd. Plusz erénye, hogy nincs erős illata.

Összegezve

Ha zsíros, vagy kombinált bőröd van és olyan tonert keresel, amely segít ellensúlyozni a pattanásokat és az általuk okozott károkat, akkor Benton Csiga-méh toner tökéletes választás. Ami nagyszerűvé teszi, a két fő összetevője, melyek keményen dolgoznak bőröd gyógyításáért. Remekül használható minden nap, és hatékonyan előkészíti a bőröd a következő termékre, miközben gyógyító összetevőkkel is feltölti.